Regentonnen

Al onze regentonnen leveren wij helemaal compleet met deksel, kraantje en voet! Onze regentonnen zijn zeer voordelig en onderhoudsvrij omdat deze gemaakt zijn van kunststof! Een kunststof regenton heeft een lange levensduur! Sla gratis regenwater op voor uw tuin. Maak een keuze uit de onderstaande regentonnen.

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Tot 10 jaar garantie
  • Gratis regenwater voor uw planten
  • Compleet met deksel, kraan en voet

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Regenton Slimline groen 100 liter
  2. Regenton Roto 120 liter
  3. Regenton Roto antraciet 120 liter

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een regenton: milieuvriendelijk en duurzaam!

Een regenton is zeer geschikt voor het opvangen van regenwater. Een Nederlands huishouden verbruikt per jaar gemiddeld 2.200 liter drinkwater voor het besproeien van het gazon en planten. Daarnaast worden de regenbuien in de toekomst minder frequent, maar wel steeds heviger door de klimaatverandering. In perioden van droogte is er dan voldoende regenwater in de kunststof ton aanwezig.


Waarom heeft u een regenton nodig?

Wanneer er geen ton in de tuin aanwezig is, wordt er drinkwater gebruikt voor het besproeien van het gazon en planten. Daarnaast wordt dit water ook gebruikt voor het wassen van bijvoorbeeld de auto of motor. Het is zonde om drinkwater te gebruiken voor de tuin en auto wanneer regenwater gratis is. Verder is regenwater veel beter voor zowel planten en voertuigen. In regenwater zit veel minder kalk. Ook heeft regenwater een lagere zuurgraad. Schadelijke bacteriën kunnen niet meer in de ton leven. Planten krijgen een gezonde voeding binnen met als gevolg dat ze beter gaan groeien. In de winter adviseren wij om de regenton leeg te laten lopen. Een volle ton kan bij flinke vorst kapot vriezen.


Goedkoopste regentonnen van Nederland!

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste kunststof regentonnen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Al onze kunststof regentonnen leveren wij compleet met deksel, voet en kraantje. Daarnaast zijn deze direct uit voorraad leverbaar en betaalt u geen verzendkosten en retourkosten. Onze kunststof regentonnen Slimline en Roto zijn van hoogwaardige kwaliteit, onderhoudsvrij, hebben een lange levensduur met daar bovenop tot tien jaar garantie!

De Slimline (ook wel Rainsaver of balkon ton) is een echte prijsvechter met een inhoud van 100 liter en verkrijgbaar in antraciet en groen. Tevens is het mogelijk om een tuinslang op het kraantje aan te sluiten middels een Gardena koppeling.

Daarnaast verkopen wij de fraaie houtlook Roto met een inhoud van 120 liter. Deze heeft de uitstraling van een houten ton, maar dan met alle voordelen van kunststof. Verkrijgbaar in bruin en antraciet.


Regentonnen aansluiten op de afvoerbuis?

De ton aansluiten kan o.a. met een regenton vulautomaat. Het regenwater stroomt via de vulautomaat richting de ton. Zodra de kunststof ton het maximale waterniveau heeft bereikt, zal het overtollige regenwater terug naar de afvoerbuis stromen. Zo heeft u altijd een volle ton en voorkomt u groene aanslag op uw terras. Een andere mogelijkheid is de regenton overloop set.  Hiermee laat u het overtollige regenwater naar bijvoorbeeld een sloot of vijver stromen. Wilt u liever meerdere tonnen met elkaar verbinden? Dan is de regenton verbindingsset de oplossing!


De kunststof regenton, u kunt niet meer zonder!

Wanneer u een ton in de tuin plaatst, bespaart u niet alleen op het drinkwater verbruik, maar draagt u ook een steentje bij aan het milieu en ziet u dit ook terug in de portemonnee. Dit zijn allemaal redenen om bij ons een kunststof ton te kopen!