Witte dakgoten

Een witte dakgoot biedt de ideale bescherming tegen waterschade aan bijvoorbeeld uw tuinhuis of blokhut. Daarnaast zijn witte dakgoten ook geschikt voor het opvangen van regenwater. Het regenwater kan gebruikt worden voor het bewateren van het gazon en planten. Zo heeft u niet alleen oog voor het tuinhuis, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

 • Gratis verzending
 • Gratis retourneren
 • 10 jaar garantie
 • Compleet in één doos
 • Makkelijk zelf te installeren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. PVC dakgoot voor lessenaarsdak
 2. PVC dakgoten voor zadeldak
 3. PVC dakgoten voor vierhoekig dak
 4. PVC dakgoten voor vijfhoekig dak
 5. PVC dakgoten voor zeshoekig dak
 6. PVC dakgoten voor achthoekig dak

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Witte dakgoot voor aan uw tuinhuis of blokhut!

Een witte dakgoot geeft uw tuinhuis een frisse uitstraling! De laatste jaren kiezen steeds meer huishoudens ervoor om een tuinhuis in de achtertuin te plaatsen. Redenen hiervoor zijn onder andere het opbergen van tuinmeubilair of tuingereedschap. Verder kan een tuinhuis gebruikt worden om te ontspannen of dienen als logeerplek voor gasten.

Wanneer het tuinhuis netjes in de tuin staat, wordt er vaak vergeten een witte kunststof dakgoot te monteren. De gevolgen hiervan kunnen zijn: opspattend vuil aan de zijkant van het tuinhuis waardoor het hout gaat rotten. Daarnaast ontstaan er plassen op het terras. Later verandert dit in groene aanslag. Bovenstaande punten kunnen allemaal verleden tijd zijn wanneer een witte regengoot aan het tuinhuis gemonteerd wordt.

De juiste dakgoot set voor ieder type dak!

De witte dakgoten worden compleet in één doos geleverd en bevat alle onderdelen die u nodig heeft voor een eenvoudige installatie aan uw tuinhuis. Met de meegeleverde handleiding monteert u de witte regengoten in een handomdraai. Iedereen kan een pvc regengoot monteren aan zijn of haar tuinhuis. Zelfs met twee linker handen is het monteren van een kunststof dakgoot heel eenvoudig. De GD16 en Extra100 goottypes zijn voorzien van een klemsysteem. Dit betekent dat hulpstukken zoals de gootverbinder, de gootuitloop en mogelijke hoekstukken niet meer verlijmd hoeven te worden. Hierdoor zijn aanpassingen achteraf nog altijd mogelijk. Omdat wij de producent van kunststof dakgoten zijn, betaalt u bij ons de juiste prijs voor een mooie witte dakgoot set. Toch liever een andere kleur dakgoot? Onze kunststof dakgoten zijn ook verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs, zwart en antraciet!

Alles is uit voorraad leverbaar waarbij wij streven ernaar om de complete witte dakgoot set binnen enkele werkdagen bij u thuis te bezorgen. Tenslotte loopt u bij ons helemaal geen risico. Wij geven tien jaar garantie en verzending en retourneren is altijd gratis.

Inhoud witte dakgoot set:

 • Dakgoten
 • Witte gootbeugels, witte gootverbinders en witte gootuitlopen
 • Witte eindstukken of witte hoekstukken 90°, 120° of 135°
 • Afvoerbuizen
 • Witte bochten, witte buisbeugels en witte buisverbinders
 • Schroeven
 • PVC lijm
 • Inclusief probleemoplossers zoals
  gootwighoekjes
  Gootwighoekjes
  Door de gootwighoekjes onder de dakgoot beugels te monteren, kunt u de hellingsgraad van een schuine bevestigingsplank corrigeren. Hiermee wordt voorkomen dat de dakgoot schuin komt te hangen!
  , bladvanger gaasjes en
  flexibele waterstroken
  Flexibele waterstroken
  De waterstroken zorgen ervoor dat er geen regenwater tussen het dak en de dakgoot in kan lopen. Ze kunnen eenvoudig onder de dakbedekking worden bevestigd.

Combineer een witte dakgoot met accessoires!

Een witte regengoot kunt u goed combineren met een kunststof regenton voor het opvangen van regenwater en een witte regenton vulautomaat. Zo heeft u altijd een volle regenton in tijden van droogte voor het bewateren van planten en struiken. Vindt u een witte afvoerbuis langs het tuinhuis lelijk? Koop dan een kunststof witte regenketting set. De regenketting set is een mooi, stijlvol en duurzaam alternatief voor de witte afvoerbuis.

Een witte dakgoot koopt u bij ons!

Wacht niet langer en bestel witte dakgoten voor aan uw tuinhuis. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit producten, afgestemd op uw wensen tegen de beste prijs en service.