Over ons

Sekisui Eslon BV

Sekisui Eslon BV

Sekisui Eslon BV produceert al sinds 1974 kunststof dakgoten, regenpijpen en dakgoot sets. Op maat gemaakte systemen voor een dakgoot worden aan installateurs, doe-het-zelf ketens en particulieren in heel Europa geleverd. Op de particuliere markt zijn wij al vele jaren heel sterk vertegenwoordigd met ons brede assortiment dakgoot sets voor tuinhuisjes, blokhutten, chalets, garages en carports.
Meer informatie kan op onze website www.eslon.nl gevonden worden.

Productie van kunststof dakgoten

Productie

In onze fabriek in Roermond (Nederland) worden de dakgoten geproduceerd en de dakgoot sets voor een tuinhuisje samengesteld. Een dakgoot set bevat steeds de benodigde dakgoot, regenpijp en bevestigingsmaterialen die nodig zijn voor een specifiek tuinhuisje of aanbouw. Dit doen we met 50 medewerkers die hiervoor gebruik maken van extrusie-, injectie- en verpakkingsmachines.

Een rij van het magazijn van Sekisui Eslon.

Logistiek & magazijn

Om de dakgoot altijd tijdig te kunnen leveren, hebben wij een grote voorraad dakgoten, dakgoot sets voor tuinhuisjes, regenpijpen en accessoires. Daarnaast maken we gebruik van gespecialiseerde transporteurs en koeriers. Particulieren kunnen bij ons terecht, na het maken van een afspraak, op werkdagen tijdens kantooruren, om de bestelde dakgoot of dakgoot set af te halen.

Sekisui Eslon BV is ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd.

Kwaliteits- en milieubewust

Onze kunststof dakgoot is her te gebruiken en is deels gemaakt uit gerecycled kunststof. Daarnaast voert Sekisui Eslon BV een strikt Zero-Emissie beleid. Ons bedrijf is ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd.