Tik hier voor meer foto's

Infiltratieput met aanvoer/ afvoer Ø 110 mm

€ 54,99

Overal eenvoudig regenwater afvoeren, ook op plaatsen waar geen riool aanwezig is.

We hebben steeds vaker last van extremer weer waarbij er in korte tijd veel neerslag valt. Dan is het belangrijk dat de capaciteit van uw dakgoot, de regenpijp en de afvoer voldoende is. Met deze vrijstaande infiltratieput met aanvoer/ afvoer kan het hemelwater worden opgevangen op plaatsen waar bijv. geen riool, afvoersysteem of infiltratiekrat aanwezig is. Het regenwater loopt dan langzaam weg, door de gaatjes in de infiltratiebuis. Hierdoor blijft het regenwater uit de buurt van gebouwen zodat schade of overlast wordt voorkomen.

Aan de zijkant kan een afvoerbuis van 110 mm worden aangesloten. De aansluiting aan de infiltratiebuis is voorzien van een manchet. Uw regenwaterafvoerbuis kan op deze aansluiting worden bevestigd, bijvoorbeeld door middel van een verloop. Het regenwater zal nu van uw dak via de dakgoot en de afvoerbuis, door de rioleringsbuis in de infiltratieput stromen.

De infiltratieput installeren is zeer eenvoudig:


  1. Graaf en/of boor het benodigde gat.
  2. Plaats de infiltratieput onder het maaiveld.
  3. Vul de ruimte rondom met grind.

Door om de infiltratieput heen, voldoende grind aan te brengen, kan de infiltratieput haar water onmiddellijk aan het grindbed afgeven. Zo ontstaat er een groot infiltrerend oppervlak rondom de infiltratieput.

Wordt geleverd inclusief zwart pp rooster. U kunt dit rooster eenvoudig lostrekken van de infiltratiebuis (Ø 110 mm), waardoor u bijvoorbeeld een afvoergoot/ lijngoot met de bodem-uitloop kunt aansluiten.


Onze dakgoot sets:

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • 2 jaar garantie
  • Makkelijk zelf te installeren
  • Achteraf betalen mogelijk

Infiltratieput met aanvoer/ afvoer Ø 110 mm

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten!