Tik hier voor meer foto's

Dakhaak XL

€ 2,99

Heeft uw gebouw geen bevestigingsplank, en steekt uw dakbedekking te ver over, voor onze normale dakhaken? Dat is wellicht deze extra grote verzinkte dakhaak een oplossing. Ze worden per stuk verkocht, incl. M6x20 slotbout, moer en ringetje.

Deze dakhaken zijn ongeveer 2,2 mm dik. Het buigen in een gewenste hellingsgraad, is eenvoudig zelf te doen. Standaard hebben ze een hellingsgraad van ongeveer 30°.

Deze dakhaak XL is geschikt voor onze zinken dakgootbeugels type 110 en 125, en voor onze

Extra100

Extra100

Het kunststof (PVC) dakgoottype Extra100 is een halfronde dakgoot, geschikt voor een dakoppervlak tot 55 m2 (per af te voeren dakzijde). Verkrijgbaar in de kleuren antraciet, wit, zwart en bruin. Dit is een zogenaamd klemsysteem, met rubbers in bijvoorbeeld de gootverbinder en gootuitlopen, waardoor installatie erg eenvoudig is. Op deze plaatsen kan de dakgoot ook goed expanderen.


beugels van PVC. Voor de PVC dakgoottypes
GD16

GD16

Het kunststof (PVC) dakgoottype GD16 is een kleine halfronde dakgoot, geschikt voor een dakoppervlak tot 20 m2 (per af te voeren dakzijde). Verkrijgbaar in de kleuren antraciet, wit, bruin en licht grijs. Dit is een zogenaamd klemsysteem, met rubbers in bijvoorbeeld de gootverbinder en gootuitlopen, waardoor installatie erg eenvoudig is. Op deze plaatsen kan de dakgoot ook goed expanderen.


en
BG70

BG70

Het kunststof (PVC) dakgoottype BG70 is een kleine bakgoot, geschikt voor een dakoppervlak tot 20 m2 (per af te voeren dakzijde). Uitsluitend verkrijgbaar in de kleur bruin. Dit is een zogenaamd lijmsysteem. Onderdelen zoals gootverbinders en gootuitlopen dienen verlijmd te worden. Hierdoor is het minder makkelijk om later wijzigingen aan te brengen in de installatie. Ook is er geen ruimte voor expansie, waardoor dit goottype vooral geschikt is voor kleinere installaties.


, echter dient u dan een M5x16 bolcilinderschroef en moer te gebruiken (deze worden dus niet meegeleverd).

Specificaties:
Levering per stuk
Materiaal verzinkt
Dikte ca. 2,2 mm
Lengte staart ca. 195 mm
Hellingsgraad ca. 30°
Maat slotbout M6x20

Onze dakgoot sets:

  • Gratis verzending vanaf € 30,-
  • 2 jaar garantie
  • Achteraf betalen mogelijk

Dakhaak XL

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten!